Sunday, January 6

welcome 2013 byebye 2012 :)
ahlan wasalan ya 2013 :)

hay assalamualaikum , macam tak percaya kan yang sekarang dah masuk 2013 , okay excited sekejap *tepuk tangan ! haha okayy for the first mohon maaf di atas kemalasan untuk mengupdate di samping internet yang mula merajuk :( .. okay sekarang saya berada di SEM DUA di PSIS yang dihurung dengan charlie pada awal sem dulue. HAHA ! marah penduduk kamsis di psis. haha

okay bercakap mengenai psis , actually wany dah tak dapat kamsis di sebabkan masalah yang tak dapat nak  dibendung , hahaha ,, dan jangan tanya kenapa wany kena duduk luar.. okay lah bercakap pada tajuk asal , hm sebenarnya agak sedih dan kecewa masa at the end of 2012 , okay so just tutup buku jew lah dan mengharap akan ada lagi yang menarik pada tahun 2013 nih , dan saya mempunyai azaam baru sekarang iaitu SAYA NAK JADI BUDAK BAIK :) haa kan ? macam korang jugak mostly mesti nak ada azam baru rite ?

haa okay lah apa apa pun wany just nak wish selamat datang 2013 dan semoga tahun niy lebeh baik dari tahun sebelumnya dan yang penting taknak berduka cita lagi :)

BYEBYE 2012 ! 

No comments:

Post a Comment

terimas kerane memreading di kawasan saye :)

pengikut :)