Friday, August 12

assalamualaikum


heyheyy sayang saya sekalian , saya dah dapad unline ny pum senyap3 pegy cc , heee firstt tak late lagik nak say happy fasting yea , harap maaf wish dengan lambad :))
okayy bnyak cerita nak kongsi nen blogger , adew lah hambe allah ny nak tahu kenape saye single ?? saye tahu ape maksud dy , dy sukew saye break sebab saye penah break nen dy , okay tapew lah awak saya terima semua itu :)) mungkin satu hary nanty akan ade jodoh balek okay sayang :))
dalam mase yang same adew dua orang ?? gila memang sangad kusud ?? kenape saye kene kenal and kenape orang tuh boleh sayang saye ? saye tak sanggup nak kecewa ken haty kawan , kawan saya lagy penting dary segalagalanya , hydup maty saya akan bersama dengan kawan , kenape saya kena jady macam ny ?? doa doa doa doa dan doa :))

okay lahh apa3 pum saya rase saya akan cuba untuk belajar menyendiry dan saya tak nak tgok lagy kawan kawan saya nangis bila mcm3 masalah jady , saya tak snggup nak tgok aer mata dorang lagy , saya tahu saya belum cukup sempurna , tapy sumpah SAYA SAYANG KAWANKAWAN saya (!) saya tak sanggup nak ilang kawan3 saya , terima kaseh kawan sebab awak maseh anggap saya kawan , saya harap kytew buang semua cytew lame and same3 bukak cerita baru okay :))

satu saya nak cakap saya tak nak ilang awak kawan , and saya tak kan nak hilang awak :)) iloveyoouuu (!)

1 comment:

  1. saba yea wany .. mybe allah na uji wany .. chill :)

    ReplyDelete

terimas kerane memreading di kawasan saye :)

pengikut :)