Saturday, May 14

we want jaya (!)


see thisz picture , picx ny menunjuk ken betape sayang nyea aqu ket sowunk insan yg bename ckgu nyhh , dy lah yg buad ken result economy aqu naek nen mendadak , tubtub dgr cytew dy nak kene pindahhh , goshh on 13.may.2011 , smk bandar tasek selatan telah dilanda rusuhan gare3 tanak cikgu jeya ny di pindah ken atas sebab yg sngad tak munasabah oleh pengetua (!)

first time sekolah jady mcm ny , kuad nyea pengaruh ckgu smpay sume budak budak bangkang ape yang dah jady , end tady 14.may.2011 , semua mende telah jelasz end sumew perkara kytewank dah tahu :)
insyalah kytewank aken tolong sir untuk kembaly dekad smkbandartasekselatan :)

kytewank aken try bantu ckgu okay , end kepada pihak yg tak puas haty , korang jangan nak cakap mcm3 sebab kuwank tak tahu cytew sebena , aqu tak paham pangai kuwank yg pentg ken diry seniwi tuh , apew yg kuwank ckp tuh tak masuk akal , kalaw betol kaw angap kytewank sume membe kaw , kaw aken sokong ape yg kytewank buad , sebab ape yg kytewank buad tuh slamad ken mase depan sume uwank , aqu tak sanke uwank mcm kaw boleh pikir ckgu tuh mcm tuh , kuwank sedar tak yg dy dah bnyak berjasa ket kuwank , memang bukan hak kytewank nak maky pengetua , tapy kuwank tak tahu ape yg dah jady , kalaw kuwank dah tahu kuwank pum aken bncy ape yg jadik ket ckgu (!)

too all yg tak sokong nen pemergian ckgu , samesame kytew bantu ckgu okayy , chill :) segala kebenaran aken terbuktyyy :))

No comments:

Post a Comment

terimas kerane memreading di kawasan saye :)

pengikut :)