Monday, January 10

hang lagy :)





assalamualaikum :) wahwah hang lagy , padahal dah set dalam mind tanak hang sbb nak belaja , dah orang ajak soo aqu pum jejak lah kaky ket tempad tuh ken :P

haa , hang kaly nyh agak beze gila kod , albinmaklom lah aqu dah adew new style aqu sendiry , paakay tudong youhh ! haaaa , yg best nyew dapad menambah koleksii gamba berDUA nen pendek tuh lah =.=
actualy adew cerite di sebalik kelua hang on 09.january.2011 first day hang on 2011

haa ny mauh entry nyh , actualy bf aqu tuh tak jadik nak hang sekaly atas dasar aqu dah gerak dulue , soo aqu pum decide nak hang dgn orang laen end call dy as a MR J jeh lah , soo txt dy then dy pum tak dpad nak hang same sbb nak gerak gy AJL lah , soo aqu jusz okay end jalan mcm orang bodoh kene apew tah sbb bosan sngad3 berjalan SINGLE =.=

then , sambil jalan tuh mcg nen zul , haishh perang dunie kew 18 lah apew lagy sbb dy dapad tauh aqu ajak MR J kua nen aqu , ayoooo , tak lame lepas tuh pendek aqu mcg dy kate TNGUE BIE DATANG ! aduuuyyhh dalam haty happy weyh ! haha tapy di sebalik tuh mmg KIAMAT lah kalaw dy datang , jemput dy mcam ORANG BABUN sbb TAK BERCAKAP SEPATAH HARAM haihhhh =.=

apew lagy , aqu ccakap lah binatang papew asal ken boleh buad dy nak cakap ket aqu tapy tanak jugak dy cakap , then kakak cha3 borak3 end make dy SENYUMM :) haa ken masen senyum tuh hahha :P then minx maap lah apew lah soo okay terosz haha , yg tak sanke nyea dy snggup datang jauh tuh untuk nak TEMAN aqu , weyh mulew lah nyh SAYANG TAHAP BABING (!)

jalanjalan then dy sukew tgok muke aqu sbb aqu pakai tudung dy kate SWEET , hhaha sukew nyh ! pastuh yg kelaka nyea , dy cakap , KALAW DAH PAKAY TUDUNG TUH BUAD CARE PAKAY TUDUNG JGN PGG3 BIE , nak aqu hempok pale dy gune penyapu lah ken , heeiihhhh pendek how dare you cakap ket budak kenkang chm i nyh ?? hahaha :P

papew pum bie ken ?? aqu happy doe kua nen kaw ! yess mak chek even aqu maky hamon kaw tapy sayang kaw tak berubah ken soo THATS WHY LAH AQU SAYANG BABING KET KAW GEDIK(!)

pengikut :)